lauantai 11. tammikuuta 2014

Chapter three

Millaista on, kun ei ole ketään jonka kanssa jakaa näitä ajatuksia? Melko kurjaa etten sanoisi. Jos olen vapaalla arkipäivänä yksikseni, meinaa usein maailma kaatua päälle. Tykkään kovasti mun työstä, ja siellä onkin yleensä sen verran hektistä että saa ajatukset muualle. Tämä on mun mielestä hyvä asia. Kyllä joskus on ihanaa olla ihan itsekseen ja mietiskellä aivan kiireettömänä maailman menoa. Suututtaa vauvauutiset, tosielämässä. Kaikkien puoltuttujenkin ihanat uutiset Facebookissa. Miks sitä tuntee katkeruutta eikä iloa muiden puolesta..

Tiedän, että haluan tätä enemmän kuin poikaystävä. Meinasin kirjoittaa mies, niinkun töissä saatan sanoa, mutta ei termi vaan sovi tähän. Mies elää päivä kerrallaan eikä ole sellaista ihmistyyppiä joka ajattelisi tulevaisuutta. Tai tietenkin ajattelee, mutta ei samalla lailla kuin minä.
Vauva on ollut haaveissa varmaan viiden vuoden ajan. Minulla. Läheisillä ihmisillä ei silloin vielä ollut lapsia, joten ei lasten kanssa tullut paljoa oltua. Nykyisin paljonkin, paitsi jos ahdistaa.

Kp 18 menossa joulupettymysten jälkeen. Mitä tapahtui eilen? Kävin illalla pissalla ja paperiin tuli pyyhittäessä vaaleanpunaista vuotoa?! Sitten siihen pienet googlailut perään, luin, että ovis kp 10-14 välillä voisi aiheuttaa tän. Tai siis niin että kiinnittymisvuotoa olisi. Hmm. Toiveita.
Töissä verta tippui pari tippaa pönttöön asti. Mitä tämä taas on.. Aina niin säännölliset kuukautiset muuttuu tällaisiksi. Laitoin jopa tamponin. Nyt iltasella näyttäisi loppuvan vuoto.
Miehen kanssa etsittiin netistä mitä tämä on. Ovulaatiovuoto? En koskaan aikaisemmin ole kuullut tästä. Voi ilmeisesti jatkua parikin päivää, ja tulee kierron puolivälissä, eli nyt.
Taaaaas ehdin jo hieman elätellä toiveita vauvasta, mutta ei. Ei ole meidän aika.

-C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti