perjantai 23. tammikuuta 2015

Seventeenth section

Voiko ihminen olla näin katkera kuin minä? Äääääääää.
Pystynkö koskaan iloitsemaan muiden puolesta kun kyse on lapsista. Sain kuulla (tai oikeestaan nähdä Facebookissa) uudesta vauvauutisesta. Meni taas plasmat ihan sekaisin. Mietin, kuinka tämä pariskunta valittaa ettei koskaan ole rahaa. Mies jäi työttömäksi syksyllä. Nyt heillä on niin tiukkaa. Ai että vastaus kaikkeen onkin sitten vauva? Hmm.. Tämä pari on ollut yhdessäkin vasta hiukan yli vuoden.  Kaikkea negatiivista liikkuu päässä. "Ei tuu kestämään suhde" en voi tietenkään sanoa ääneen mutta oon niin kateellinen. Huoh.
Päätin olla tykkäämättä ultrakuvasta facebookissa. Enkä onnittele. Ehkä ne 125 tykkäystä ja kasa onnitteluja riittää. Nyt tiedän sen etten tahdo kuuteen kuukauteen nähdä tätä pariskuntaa. En sitä mahaa, enkä kuulla tulevista ostoista ja onnellisuudesta. Kylmääkö? Juu. Ei jaksa ja kestä katella sellaista mitä ei itse voi saada. Asia josta aina joku jaksaa kysyä, mutta en uskalla vastata suoraan. En voi kertoa kenellekään. "Ei me vielä hankita lapsia." End of story.

Noh, iloisempiien asioihin. Saatiin töihin joulukuussa lappusia, joilla saisi kauppakeskuksen kuntosalille kaksi viikkoa ilmaista treeniaikaa. Vilkasin lappua alussa, mutta innostuttiin sitten kahden työkaverin kanssa jutustelemaan asiasta enemmän. Meilläkin osa työntekijöistä on barbienukkeja, laihoja ja kauniita. Taitaa olla viitisen vuotta siitä kun lopetin salilla käymisen. Siitä onkin sit tullut parikyt kiloa. Mutta mutta, haettiin ilmaiskortit ja voi juku kun tekeekin hyvää hikoilla kunnolla. Ja vielä on siihen on seuraa! Eivätkä nääkään onneks ole keijukaisia :)  Ruokavalio on mikä on edelleen. Ihan ok, turhan paljon hiilareita varmasti. Vettä juon 3 litraa päivässä. Apua miten rankkaa se onkaan.. Saa juosta vessassa kokoajan. Tuntuu siltä että aineenvaihdunta ei ole enää niin hidasta. Katotaan jos tää kroppa lähtis jotenkin luonnollisesti toimimaan (..ovulaatio) ihan painonpudotuksella ja kiinteytymisellä. Uskon että mielikin paranee siinä samassa.

Joku taitaa olla kyllä ruokavaliossa pielessä kun pierettää niin paljon? :D siis kauheeta, tuntuu että kotonakin kun joutuu pidättelemään kiristää se hermoja. Musta on tullut kiukkusempi selkeesti.



-C

3 kommenttia:

  1. täällä kans yks katkera ja kateellinen kaikista vauva uutisesta! miten se voikaan kirpasta jokaikinen kerta niin paljon? :/

    VastaaPoista
  2. En minäkään kenenkään ultrakuvista ole tykkäillyt enää pariin vuoteen. Enkä ole onnitellut syntymästä enkä vieraillut katsomassa uusia "tulokkaita". Miksi kiusaisin itseäni? Oma hyvinvointi on tärkeämpää kuin muiden mielistely. Hintana on vittumainen muija mutta who cares?

    VastaaPoista
  3. Hah, toi vittumainen muija on niin osuva ilmiasu mulle :'D oon aika tunteettoman katkera, en näytä tunteita enkä onnittele ketään.. Tätä loppuelämä vai, nice.

    VastaaPoista