tiistai 29. huhtikuuta 2014

Eight faith

Yllättävän vähän tietoa löytyy googlaamalla hedelmällisyystestin. En millään tahdo muistaa kuinka tuon testin löysin, mutta meni tilaukseen viime keskiviikkoiltana. Pettymys oli suuri kun paketti ei saapunutkaan perjantaina, vaikka toimituksen piti olla 1-2 päivää. Ens kierrossa sitten pääsen kokeilemaan. Hih, pieneksi lohdutukseksi tilasin läjän ovistikkuja.

Suora lainaus raskauskeijun sivulta: "Raskauskeijun hedelmällisyystestillä näet mahdollisuutesi tulla raskaaksi alkavassa kierrossa.Tee testi heti kierron alussa ja näe todennäköisyys tulla raskaaksi. Hedelmällisyystesti kertoo sinulle oletko hedelmällinen vai onko mahdollisesti esimerkiksi vaihdevuotesi jo alkaneet. Munasarjojen monirakkulaoireyhtymästä kärsivä voi saada testillä myös positiivisen tuloksen. Tarkkaan testaukseen tarvitset molemmat paketin testit jotka tulee tehdä saman kierron aikana."

23-vuotiaana mulla ei pitäisi olla vaihdevuodet alkaneet, (:D) mutta kaipa minäkin voin tämän kerran kokeilla! Kiva jos tällä kotitestillä voisi monirakkulaoireyhtymän saada selville. Paketissa luki "testausiäksi" noin 30 vuotta.

"Testin negatiivinen tulos (yksi viiva) tarkoittaa hyvää mahdollisuutta tulla raskaaksi. Testin positiivinen tulos (kaksi viivaa) tarkoittaa mahdollisesti alkaneita vaihdevuosia. Mikäli tulos on ensimmäisessä testissä positiivinen, tulee se varmentaa ehdottomasti toisella testillä saman kierron aikana." Varsinaisesti testi on mitä ilmeisemmin tarkoitettu jo vaihdevuosia lähestyville lapsia yrittäville. Mitä jos saan testistä positiivisen tuloksen? Jos olenkin nyt ja aina ollutkin hedelmätön.

Löysin myös kotitestejä miehille. Mun mies ei varmaan suostuisi sellaista tekemään. Saa nähdä jos joskus kuitenkin sellaisenkin tilaan. Hintaa nuilla testeillä on vaan reilusti enemmän kuin naisten hedelmällisyyttä testaavilla. 5€ maksoi siis tämä uusin tilaukseni! (Plus tietty ovistikut siihen)
Olen pyöritellyt päässäni ajatusta siitä, että olenkin täysin hedelmätön. Mies ei ikinä jättäisi minua sen takia, vaikka lapsia haluaisikin. Olen osittain hyväksynyt sen, että meille ei tule lasta. Toki tässä ei olla missään testeissäkään vielä käyty.

Kappas, paketti saapui alkuviikosta kotiin. Pääsee vapun jälkeen tikuttelemaan ovista moneen kuukauteen :)


-C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti